Cantiné Agapé

Ateriapalvelu ja pitopalvelu

Ateriapalvelu

Ateriapalvelustamme lämmin lounas vaivattomasti kotiin tai työpaikalle kuljetettuna. Saat lämpimän lounaan kuutena päivänä viikossa. Sunnuntain lounaan kuljetamme Lauantaina. Lounasateria sisältää alkusalaatin, sämpylän tai leivän (valintasi mukaan), lämpimän ruoan ja jälkiruoan. Hinta 10 euroa (sis. kuljetus ja alv 14%). Lounasateriat pyrimme kuljettamaan aina klo 11-14 välillä. Kun useampien pyhäpäivien aterioita on kuljetuksessa, voi aikataulu pidentyä 30-60 min. Tilaukset arkisin klo 10-15.

 

Pitopalvelu

Tarjoamme nopeaa ja laadukasta pitopalvelua Jyväskylän alueella. Helpotamme näin juhliesi järjestämistä. Voit tilata herkulliset ruoat, leivonnaiset ja kahvit tarjoiluineen tai ilman.

Soita ja kysy lisää!

 

Pizza&Kebab Cantine (ks. menu alapuolella)

Herkullisia pizzoja ja kebab-annoksia. Hinnat alkaen 8 euroa. Perinteisen italialaistyylisen pizzan rinnalla valikoimistamme löytyy myös Kalifornian ja Chicagon pizzoja. Kokoa mieleisesi pizza haluamistasi pohjasta ja täytteistä.

Kalifornia-pizza on erittäin ohut ja rapsakkapohjainen. Chicago-pizza on vuokaan leivottu, mehevä ja runsasjuustoinen, todellisen herkuttelijan valinta. Erikoispizzojen hinnat alk. 10 euroa.

Kebab-annoksiin kuuluu alkusalaatti, lisuke (lohkoperunat, muusi, pitaleipä, ranskikset tai riisi) sekä kastike. Annoksen saa halutessaan myös rullana.

pizzamenu600
 

 

 
 

Cantiné Agapé, Kankitie 14, 40320 Jyväskylä puh: 0400 945 473